10 jaar PauwR in vogelvlucht

Deze maand, oktober 2013, bestaat PauwR alweer 10 jaar. Waar we normaal op deze blog vooral kennis, adviezen en andere nuttige informatie delen, wil ik nu kort stilstaan bij ons jubileum. En ik wil van de gelegenheid graag gebruik maken om al onze klanten, partners en relaties te bedanken voor het vertrouwen dat ze in ons hebben en voor de fijne samenwerking!

 

De start in 2003 (maar eigenlijk 2002)

[dropcap2]2003[/dropcap2]In 2002 startten we met de website Tonpraten.nl, sinds 2003 onder de vlag van PauwR. Tot op de dag van vandaag is deze website de absolute autoriteit op het gebied van deze (vooral Zuid-Nederlandse) carnavaleske cabaretvorm. Natuurlijk wilden we graag ‘bovenaan staan in Google’. Dat lukte erg goed en daarom gingen we dat ook voor andere klanten verzorgen. Het begrip ‘zoekmachinemarketing‘ is geboren.

 

2005: Pieter Voogt één van de eerste ‘Google Ads (AdWords) Qualified Individuals’

[dropcap2]2005[/dropcap2]Inmiddels werken we bijna vanaf de start in 2003 met Google Ads (AdWords). In 2005 wordt het certificaat ‘AdWords Qualified Individual’ geïntroduceerd. Oprichter Pieter Voogt behoort tot de eerste 25 Nederlanders met deze certificering. Dit zijn momenteel onze certificeringen: https://www.pauwr.nl/pauwr/accreditaties/

 

2008: Polle eerste fulltime medewerker

[dropcap2]2008[/dropcap2]Op 1 september 2008 treedt Polle van Elsacker in dienst als fulltime internetmarketeer. Op dit moment telt het team van PauwR 15 mensen, waarvan 10 fulltime internetmarketeers. Bekijk ons team hier: https://www.pauwr.nl/pauwr/medewerkers/

 

2009: In de media

[dropcap2]2009[/dropcap2]In de uitzending van ‘Brabant Business TV‘ legt Pieter Voogt uit hoe AdWords werkt. Het ‘zendelingenwerk’ en de kennisdeling breiden zich snel uit naar o.a. seminars van de Kamer van Koophandel, artikelen in Twinkle Magazine, blogs op Bijgespijkerd en Marketingfacts en columns in diverse bladen. Het volledige overzicht vind je hier: https://www.pauwr.nl/pauwr/in-de-media/

 

2010: PauwR.nl/LIKE

[dropcap2]2010[/dropcap2]De stormachtige groei van Facebook en introductie van Facebook Advertising grijpt PauwR aan als kans om zich op dit vlak sterk te profileren richting adverteerders en bureaus. Met succes. PauwR is momenteel één van de meest ervaren bureaus op het gebied van Social Media Advertising in Nederland. Bekijk hier onze referenties: https://www.pauwr.nl/referenties/

 

2012: Kennis opdoen en kennisdeling

[dropcap2]2012[/dropcap2]Elke dag zijn we bezig met het vergaren van meer kennis op ons vakgebied en ook daarbuiten. En elke dag zijn we ook bezig die kennis te delen. Door middel van het publiceren van onderzoeken, zoals het onderzoek ‘Social Media Advertising onder top 500 adverteerders’ dat in 2012 o.a. in Adformatie wordt gepubliceerd. Een overzicht van al onze onderzoeken staat hier: https://www.pauwr.nl/pauwr/kenniscentrum/onderzoek/

 

2013 en verder

[dropcap2]2013[/dropcap2]We zijn trots op waar we nu staan. Maar we willen verder. Onze focus ligt op online campagnes met inzet van verschillende middelen, strategisch advies en intensieve samenwerking met reclame-, media-, communicatie-, socialmedia- en webbureaus. We zijn zelfs bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten gericht op het verbeteren van het resultaat van online campagnes. 10 jaar bestaan is mooi, maar voor ons voelt het nog steeds alsof we nog moeten beginnen, want elke dag zijn er weer nieuwe mogelijkheden en kansen die we graag voor onze klanten willen benutten. Blijf ons volgen, bijvoorbeeld via onderstaande kanalen, want we blijven onszelf ontwikkelen, we blijven kennis delen en we blijven krachtige online campagnes voeren. Campagnes met PauwRrrr (tip link)!!

 

 

Rating: 5.0/5. From 3 votes.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
2 antwoorden
 1. Marco
  Marco zegt:

  Pieter gefeliciteerd volgens mij zijn jullie goed bezig!!! Binnenkort eens bijpraten ?

  No votes yet.
  Please wait...
  Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
  Beantwoorden
  • Pieter Voogt
   Pieter Voogt zegt:

   Hi Marco,

   Bedankt voor je felicitaties! Altijd leuk om weer eens af te spreken, mail me maar voor een datum.

   No votes yet.
   Please wait...
   Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
   Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.