Onze presentaties op het congres Facebook Marketing

Op 11 juni vond het eerste congres Facebook Marketing plaats in Mediaplaza van Jaarbeurs Utrecht. PauwR was één van de sponsors van dit prachtige evenement, dat door ruim 450 geïnteresseerde marketeers werd bijgewoond. De reacties na afloop waren bijna unaniem erg positief. Lees o.a. de verslagen op Marketingfacts, Nederlands Medianieuws en Frankwatching. PauwR gaf tijdens het congres twee break-out sessies, die beiden tot de best bezochte workshops van de dag behoorden. Hieronder kun je beide presentaties terugkijken. Bekijk de foto’s op onze Facebook pagina.

Let op: Beide presentaties bevatten slechts afbeeldingen en steekwoorden. Voor het hele verhaal kun je een afspraak maken met Pieter Voogt.Meer weten over Facebook Advertising of een volledige Facebook campagne? Bel 013-5821592 en maak een afspraak.

Rating: 4.5/5. From 1 vote.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.