SEO Rapport PauwR: “The proof of the pudding …”

“Maar waarom moeten we dan juist met jullie in zee gaan voor onze SEO?”. Een vraag die ons (terecht!) regelmatig wordt gesteld door marketeers, directeuren en managers van bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbaar bureau om hen te begeleiden naar betere resultaten in de zoekmachines. En natuurlijk hebben we op die vraag meerdere goed onderbouwde antwoorden. Maar “the proof of the pudding is in the eating”, dus hierbij overleggen we graag ons eigen ‘SEO rapport’!

Let op, hoge posities in Google zijn op zichzelf nog niets waard. Het gaat erom dat je op de juiste woorden bovenaan staat en dat je er vervolgens in slaagt om geïnteresseerde bezoekers naar je site te trekken. En natuurlijk om hen daar voldoende te overtuigen om op jouw site de gewenste actie te ondernemen.

Maar dat begint dus met een positie bovenaan in de organische zoekresultaten van Google. Ons ‘rapport’ is gebaseerd op zoekopdrachten op Google.nl. Doordat Google probeert ieder individu resultaten te tonen die zo relevant mogelijk zijn, kunnen zoekresultaten per persoon (en ook per dag en per apparaat) verschillen. Maar een positierapport, zoals onze SEO klanten dat maandelijks ontvangen, geeft over het algemeen wel een goed beeld van de vorderingen van de zoekmachineoptimalisatie campagne.

Dit zijn op dit moment de posities op de 1e zoekresultaten pagina van Google op enkele voor ons belangrijke zoektermen. In totaal zijn er alleen dit jaar al meer dan 500 verschillende zoektermen die twee of meer bezoekers naar onze website hebben geleid.

Het SEO Rapport van PauwR

Wil je meer weten over wat PauwR voor jouw bedrijf kan doen op het gebied van zoekmachineoptimalisatie en online advertising? Bel of mail met Pieter Voogt via 013-582 15 92 of advies@pauwr.nl

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.