Social media

Veel aandacht voor onderzoek PauwR

closeDeze post is 7 jaar, 8 maanden en 21 dagen geleden gepubliceerd, waardoor het mogelijk is dat sommige cijfers, feiten of functies inmiddels zijn verouderd. Houd hier rekening mee bij het lezen en/of reageren op dit artikel. Ga voor actuele artikelen naar de homepage van de PauwR Blog

Met een prominente publicatie in reclamevakblad Adformatie bekroonde PauwR een maandenlang onderzoek naar het gebruik van Social Media Advertising door grote adverteerders. Een groot deel van de top 500 adverteerders van Nederland werkte mee aan dit onderzoek. Bekijk hier de resultaten.

No votes yet.
Please wait...
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *