PauwR breidt uit

closeDeze post is 7 jaar, 9 maanden en 26 dagen geleden gepubliceerd, waardoor het mogelijk is dat sommige cijfers, feiten of functies inmiddels zijn verouderd. Houd hier rekening mee bij het lezen en/of reageren op dit artikel. Ga voor actuele artikelen naar de homepage van de PauwR Blog

Vanaf 1 mei 2012 is Kevin van den Besselaar fulltime in dienst van PauwR als Internet Marketeer. Kevin werkte daarvoor al drie jaar voor ons als parttimer. Sinds 1 juni 2012 is ook Maarten van Acht fulltime verbonden aan PauwR als Internet Marketeer. Maarten werkte hiervoor als Account Executive voor Google Ads (AdWords). Gerard Rathenau heeft PauwR verlaten om als Webanalytics Expert aan de slag te gaan bij ANWB Verzekeringen.

No votes yet.
Please wait...
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *