Marktplaats Admarkt Gecertificeerd Bureau status voor PauwR

Marktplaats Admarkt Gecertificeerd Bureau PauwRAls één van de weinige bureaus in Nederland mag PauwR zich sinds oktober 2011 ‘Marktplaats AdMarkt Gecertificeerd Bureau’ noemen. Markplaats heeft ons beloond met deze certificering, nadat we aan de strenge eisen hiervoor hebben voldaan. Hierdoor is PauwR voor klanten en partners duidelijk herkenbaar als ambassadeur van Marktplaats AdMarkt en geven we blijk van onze kennis en ervaring op het gebied van professioneel adverteren op Marktplaats.

Het predicaat is vergelijkbaar met de ‘Google Ads (AdWords) Certified Partner‘ status die PauwR al vanaf het begin bezit en die van toepassing is op het adverteren via Google Ads (AdWords). Tussen Google Ads (AdWords) en Markplaats AdMarkt zijn meer overeenkomsten op te noemen, maar verschillen zijn er ook. Beide vormen van online adverteren bieden een groot bereik. Meer dan één miljoen mensen bezoeken Marktplaats. Per dag! Per maand zijn dit er ruim 3,5 miljoen. Zo’n 40% hiervan is op zoek naar nieuwe (!) producten. Dagelijks worden er zo’n 300.000 advertenties geplaatst. Net zoals bij AdWords adverteer je op Admarkt op basis van kosten-per-klik (CPC).

Markplaats AdMarkt

Het grote verschil is de fase in het oriëntatieproces waarin de bezoeker zich bevindt. Waar men Google in elke fase gebruikt, zijn de Markplaats bezoekers vooral ‘koopgericht’. Maar er zijn meer voordelen van Marktplaats Admarkt, zoals deze:

  • Toegang tot het koopgerichte miljoenenpubliek van Marktplaats
  • Altijd bovenaan de advertentielijst in voor u relevante rubrieken
  • Alleen betalen als er daadwerkelijk op uw advertentie wordt geklikt
  • Gratis een websitelink toevoegen
  • Controle over uw advertentiekosten door zelf een maximum budget en klikprijs in te stellen
  • Altijd eenvoudig inzicht in de resultaten van uw advertenties
  • Ontvang de factuur achteraf
Wil je ervaren wat het is om professioneel te adverteren op Marktplaats? Neem dan contact op met één van onze door Marktplaats gecertificeerde professionals via advies@pauwr.nl of bel direct 013-582 15 92.
ACTIE: Start deze maand een Admarkt campagne via PauwR en je ontvangt van ons net zo’n lekkere taart als die Marktplaats ons heeft gestuurd!
Admarkt Gertificeerd PauwR
No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.