Mobiel Adverteren Handboek IAB

Met de explosieve groei van smartphones en tablets is er voor adverteerders een interessant nieuw kanaal bijgekomen om hun doelgroep te bereiken: Mobiel adverteren. Advertenties op smartphones, iPads of andere tablets (tabvertising) kunnen een groot bereik combineren met een 1-op-1 overbrengen van de boodschap. Uiteraard zeer gericht en op basis van kosten per klik of kosten per vertoning. Het Interactive Advertising Bureau Nederland (IAB) wil graag mobiel adverteren promoten in Nederland en heeft daarom de IAB Taskforce Mobile opgericht. En deze taskforce heeft het onderstaande Handboek Mobile Advertising geschreven. Een must voor elke marketeer die mobiel serieus neemt.

[div][/div]
De online marketeers van PauwR begeleiden u graag bij het opzetten en beheren van uw mobiele campagne. Neem vandaag nog contact op en bel 013-5821592!

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.