LinkedIn Business Accounts voor adverteren op LinkedIn

LinkedIn maakt het makkelijker voor bedrijven en bureaus om te adverteren op LinkedIn met LinkedIn DirectAds. Waar voorheen nog op de account van een (fictieve) medewerker een advertentiecampagne moest worden aangemaakt, kun je vanaf nu een Business Account voor LinkedIn Ads aanmaken. Dit heeft meerdere voordelen ten opzichte van een persoonlijk account.

LinkedIn Business Account voor LinkedIn Ads

Een groot voordeel is dat meerdere personen binnen toegang kunnen krijgen tot de campagne. Op verschillende niveaus. Zoals standaard toegang, alleen inzage of toegang tot de financiële gegevens. Dit is een voordeel voor bijvoorbeeld bureaus die LinkedIn campagnes voor klanten beheren en hen willen laten meekijken. Of om een administratief medewerker toegang tot de account te geven om de facturen te printen.

Aan de kosten en facturatie van LinkedIn DirectAds is niets veranderd. Het minimum budget is nog steeds 10 dollar per dag, de minimale CPC is 2 dollar en minimum CPM bod is 3 dollar. Betalen kan alleen via creditcard. Ook de richtlijnen voor adverteren zijn nog niet veranderd. Dat betekent dat Engels nog steeds de enige toegestane taal is voor LinkedIn Advertenties en dat Nederlandse advertentieteksten worden afgekeurd.

LinkedIn Business Accounts moeten gekoppeld zijn aan een LinkedIn Company Page. Je kunt bestaande campagnes overigens gemakkelijk overzetten naar de nieuwe Business Account.

Update 18-10-2011: LinkedIn biedt voor adverteerders de optie ‘Lead Collection‘ aan. Bezoekers die via je LinkedIn advertentie op je website komen, krijgen boven in beeld een extra balk te zien met de vraag of de afzender van de advertentie contact met hen mag opnemen. Een uitstekende manier om de conversie op je LinkedIn campagne te verhogen!

LinkedIn Lead Collection DirectAds

Wil je ook een professionele advertentiecampagne starten op LinkedIn? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. Wij hebben veel ervaring met LinkedIn campagnes voor (middel)grote bedrijven, dus profiteer van onze kennis en ervaring!

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.