Nieuwe mijlpaal: ROTA Erkend Mediabureau!

We zijn trots te kunnen melden dat PauwR als eerste gespecialiseerde online bureau een ROTA Erkenning heeft ontvangen van de stichting ROTA, de organisatie voor media-exploitanten en reclamebureaus.

blank

Onder invloed van het toenemende internetgebruik verschuiven adverteerders hun marketingbudgetten steeds meer van offline naar online. Vanwege het specifieke karakter van online adverteren is voor een goede planning hiervan ook specialistische kennis en ervaring nodig.

Met de ROTA erkenning verwacht PauwR het belang hiervan te kunnen benadrukken richting adverteerders en traditionele reclame- en mediabureaus. Traditionele mediabureaus dragen zorg voor een juiste planning en inkoop van betaalde media zoals advertenties, radiospots en TV-commercials. Online gaat het met name om het inkopen van advertentieruimte bij Google en Facebook, maar ook banners op sites als NU.nl en korte commercials op bijvoorbeeld YouTube en UitzendingGemist.nl.

Zakendoen met een erkend mediabureau heeft voor adverteerders veel voordelen en we verwachten dat adverteerders hier in de toekomst dan ook streng op gaan selecteren bij hun keuze voor een online mediabureau. PauwR anticipeert hierop met deze ROTA erkenning en natuurlijk met ervaren online mediaspecialisten.

 

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.