Handig! De PauwR Websitecode Cheatsheet

closeDeze post is 8 jaar, 7 maanden en 14 dagen geleden gepubliceerd, waardoor het mogelijk is dat sommige cijfers, feiten of functies inmiddels zijn verouderd. Houd hier rekening mee bij het lezen en/of reageren op dit artikel. Ga voor actuele artikelen naar de homepage van de PauwR Blog

We hebben in ons werk veel te maken met websitebouwers die door de bomen het bos niet meer zien als het gaat om het plaatsen van codes in webpagina’s voor conversiemeting, affiliatemarketing, retargeting etc. PauwR schept licht in deze duisternis met de door onszelf samengestelde ‘PauwR Websitecode Cheat Sheet’.

De Websitecode Cheatsheet is een ‘must-have’ voor webbouwers, reclamebureaus, ontwerpers, programmeurs en ook adverteerders die willen weten waar de verschillende codes voor dienen en hoe en waar deze geplaatst dienen te worden. Inclusief handige tips, adviezen en links!

PauwR Websitecode Cheatsheet

Eindelijk staan o.a. de volgende codes overzichtelijk op een rij:

  • Google Webmaster Central
  • Google Ads (AdWords) conversiecode
  • Google Analytics tracking + e-commerce code
  • Remarketing en retargeting codes
  • Google Website Optimizer
  • Visual Website Optimizer
  • Affiliatemarketing codes
  • Facebook conversiecode

Download de Websitecode Cheatsheet nu gratis en exclusief voor fans via de PauwR Facebook pagina!

No votes yet.
Please wait...
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *