VWO Certified Partner status voor PauwR

closeDeze post is 8 jaar, 9 maanden en 9 dagen geleden gepubliceerd, waardoor het mogelijk is dat sommige cijfers, feiten of functies inmiddels zijn verouderd. Houd hier rekening mee bij het lezen en/of reageren op dit artikel. Ga voor actuele artikelen naar de homepage van de PauwR Blog

Nadat we aan alle strenge eisen hebben voldaan, is PauwR vandaag gecertificeerd als Visual Website Optimizer Certified Partner. Een mooie bevestiging van onze kennis en ervaring op het gebied van conversieoptimalisatie met onder andere de tools van Visual Website Optmizer. PauwR is een van de zes bureaus in Nederland met deze status.

Lees ook onze Visual Website Optimizer case waarin we een geslaagde test beschrijven waarmee we de conversie van een pagina sterk hebben verbeterd.

No votes yet.
Please wait...
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *