Geslaagd voor het VWO examen!

closeDeze post is 8 jaar, 9 maanden en 16 dagen geleden gepubliceerd, waardoor het mogelijk is dat sommige cijfers, feiten of functies inmiddels zijn verouderd. Houd hier rekening mee bij het lezen en/of reageren op dit artikel. Ga voor actuele artikelen naar de homepage van de PauwR Blog

Visual Website Optimizer Certified PartnerWe zijn trots om te kunnen melden dat we vanaf heden Visual Website Optimizer Certified Partner zijn! PauwR is hiermee een van de zeven gecertificeerde bureaus in Nederland. Visual Website Optimizer (VWO) is een veel gebruikte A/B testing tool. Hiermee kunnen we verschillende pagina’s en elementen van een website testen om erachter te komen welke variant het beste presteert. Door een conversie optimalisatie traject in te zetten, zijn we in staat om het rendement van een website of webshop significant te verbeteren. Deze nieuwe certificering is een bevestiging van onze kennis en ervaring op dit gebied.

Dit blijkt ook uit de Visual Website Optimizer case die we hebben opgesteld naar aanleiding van een test op een website voor traagschuim matrassen.  Een conversieoptimalisatie ziet er globaal als volgt uit:

  1. Analyse bestaande website en statistieken
  2. Inventariseren belangrijkste pagina’s en elementen
  3. Alternatieven opstellen voor deze pagina’s en elementen
  4. Test instellen via bijvoorbeeld Visual Website Optimizer
  5. Analyseren resultaten
  6. Best presterende variant behouden en continueren met volgende test

Wilt u het rendement van uw website verbeteren? Neem dan contact op met één van de conversiespecialisten van PauwR (013-582 15 92)

No votes yet.
Please wait...
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *