Promoot je bedrijfspagina via LinkedIn Ads

Binnen LinkedIn is het al geruime tijd mogelijk om te adverteren binnen het advertentieplatform van LinkedIn: LinkedIn Ads. Nu is het ook mogelijk om de bedrijfspagina (Company Profile) binnen LinkedIn te promoten. Hoe gaat dit in zijn werk?

instructie aanmaken company profile

instructie aanmaken company profile

LinkedIn Ads Social

Maak allereerst een bedrijfsprofiel aan via de button ‘Company’.

Daarnaast is het noodzakelijk dat jouw persoonlijk profiel gekoppeld is aan het ‘Company Profile’. Zo ben je namelijk in staat om jouw bedrijfspagina te promoten.

Tip: Voeg producten/diensten toe aan je bedrijfspagina, zodat je dit gedeelte van de bedrijfspagina ook kan targeten met jouw advertentieteksten. Dit zal een positieve invloed hebben op de resultaten van de advertentiecampagne. (Zie als voorbeeld het Company Profile van PauwR)

Maak vervolgens een advertentie + afbeelding aan en target jouw doelgroep. Mijn advies is om niet een bedrijfslogo te gebruiken voor een advertentie om het ‘Company Profile’ te promoten. Probeer je te onderscheiden van de concurrentie. Zet bijvoorbeeld een amateurfoto van je bedrijf in. Dit zal symphatie wekken bij de LinkedIn gebruiker.

Tips:

  • Test advertentieteksten op zowel de ”Company Profile” als de producten/diensten op je bedrijfspagina.
  • Houd de bedrijfspagina up-to-date, zodat je het optimale rendement kan halen uit je advertentiecampagne.
  • Test advertentieteksten op alle services /products, zodat je kunt meten welke producten/diensten het beste gepromoot kunnen worden via LinkedIn.

Dit zal leiden tot meer bekendheid van je bedrijfspagina. Zo wordt het ‘Company Profile’ een lanceringsplatform voor je reguliere website.

Indien je vragen hebt of meer wilt weten over de mogelijkheden van adverteren via LinkedIn Ads, neem gerust contact op met een van onze LinkedIn specialisten.

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
2 antwoorden

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] Business Accounts moeten gekoppeld zijn aan een LinkedIn Company Page. Je kunt bestaande campagnes overigens gemakkelijk overzetten naar de nieuwe Business Account. […]

  2. […] Business Accounts moeten gekoppeld zijn aan een LinkedIn Company Page. Je kunt bestaande campagnes overigens gemakkelijk overzetten naar de nieuwe Business […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.