Of online adverteren effect heeft op offline verkopen? Ja!

Online-adverteren-offline-salesWij weten uit ervaring dat online adverteren ook effect heeft op uw offline verkopen. Maar het is altijd goed om te zien dat dit ook door uitgebreide onderzoeken wordt bevestigd. Google heeft onlangs weer zo’n onderzoek afgerond in de VS met een aantal grote adverteerders. Hieruit is gebleken dat zowel productgericht adverteren, adverteren op categorie en ook het inzetten van online coupons (actiecodes), een positief effect heeft op de offline sales.

In deze test werd zelfs een ROAS (return-on-advertising-spend, ofwel hoeveel omzet krijg je terug voor elke geïnvesteerde euro) gemeten van 15:1 en positieve effecten op de totale verkopen. Alleen op deze manier komen we achter de werkelijke waarde van online adverteren, die dus vaak stukken hoger ligt dan de resultaten die we via diverse methoden nu al inzichtelijk kunnen maken.

[div][/div]

Meer weten over online adverteren? Neem contact op met de online marketeers van PauwR.

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.