LinkedIn Ads: Nieuwe naam en functies voor DirectAds

LinkedIn_Ads_logoLinkedIn heeft de naam van haar advertentieprogramma gewijzigd in LinkedIn Ads. Tot eind januari kon je adverteren op LinkedIn met DirectAds. Tegelijk met de nieuwe naam, lanceert de grootste zakelijke profielensite ter wereld een aantal nieuwe targetingopties. Vanaf nu kun je je advertenties ook richten op exacte functietitel, bedrijfsnaam en zelfs op leden van LinkedIn Groepen!

Met wereldwijd 90 miljoen leden, waarvan 2,1 miljoen in Nederland, is LinkedIn een zeer interessant podium voor bedrijven om te adverteren. Met name voor Business-to-Business en personeelswerving biedt LinkedIn mogelijkheden om advertenties zeer gericht aan een geïnteresseerd publiek te tonen. Het was al mogelijk om te selecteren op geografische kenmerken, geslacht, leeftijd en bedrijfskenmerken als grootte en branche. De LinkedIn Ads advertenties worden getoond naast profielen, updates en company pages. Naast de ‘ads by LinkedIn Members’ biedt LinkedIn ook andere advertentiemogelijkheden, zoals een ‘homepage takeover’ en banners.

LinkedIn_Ads_advertentie_voorbeeld

Hoewel volgens de richtlijnen nog steeds alleen Engels is toegestaan als tekst in de advertenties, blijken steeds vaker ook Nederlandse advertentieteksten te worden toegestaan. Een jaar geleden opende LinkedIn een kantoor in Nederland.

Naast de advertentiemogelijkheden zijn er veel gratis opties om jezelf en je bedrijf te presenteren aan je zakelijk netwerk. Recentelijk bood LinkedIn ook de mogelijkheid om producten en services toe te voegen aan je ‘Company Profile’. Hier kunnen klanten, leveranciers of partners ook een aanbeveling (recommandation) achterlaten, zoals dat op de persoonlijke profielen al langer gebruikelijk is.  Klik hier voor de producten pagina’s van PauwR Internetmarketing.

Meer weten over het starten van een LinkedIn Ads Campagne? Neem vrijblijvend contact op met één van onze specialisten!

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
2 antwoorden

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] zoals dat op de persoonlijke profielen al langer gebruikelijk is.Dit artikel verscheen eerder op de PauwR Blog Deel deze post:Lees ook:De Bijgespijkerde manager 2.0 heet NESOmanWe spreken als consultants […]

  2. […] Dit blogartikel was vermeld op Twitter door PauwR , Bert Beentjes Feeds. Bert Beentjes Feeds heeft gezegd: LinkedIn Ads: Nieuwe naam en functies voor DirectAds | PauwR Blog: http://bit.ly/gDvX4V […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.