Waarschuwing: Nieuwe AdWords Spam mailings

Google-Adwords-SpamEr is weer een nieuwe SPAM mail in omloop die probeert om Google Ads (AdWords) gegevens te achterhalen. Als het de afzender van de mails lukt om de login gegevens van een AdWords account te achterhalen, kunnen zij die account gebruiken om te adverteren voor hun eigen websites, op kosten van de eigenaar van de account. Deze mails zijn dus SPAM en de Google Ads (AdWords) accounts zijn gewoon nog live. Wij willen iedereen adviseren om bij iedere mail waarbij ‘Google’ vraagt om je informatie te controleren of te actualiseren extra oplettend te zijn. Google zal zelf namelijk nooit per e-mail vragen om je login gegevens ergens in te vullen, anders dan op de officiële sites.

De mail ziet er als volgt uit:

Google-AdWords-spam-mails

Werkwijze bij twijfel over een ontvangen e-mail: Controleer altijd eerst de afzender (de bron in de header van je mail), lees zorgvuldig de tekst en gebruik je rechtermuisknop om de links te controleren. Bij de kleinste twijfel is het altijd raadzaam om contact op te nemen bij de desbetreffende organisatie. Heb je je AdWords campagne uitbesteed, neem dan contact op met je internet marketing bureau, zij kunnen verifiëren of de mail inderdaad frauduleus is.

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.