Het Social Media Landschap (NL Update)

closeDeze post is 9 jaar, 3 maanden en 6 dagen geleden gepubliceerd, waardoor het mogelijk is dat sommige cijfers, feiten of functies inmiddels zijn verouderd. Houd hier rekening mee bij het lezen en/of reageren op dit artikel. Ga voor actuele artikelen naar de homepage van de PauwR Blog

PauwR-Social-Media-LandschapHet Social Media Landschap verandert snel. Maar welk netwerk kun je nu voor welk doel inzetten? Onze collega’s van het Amerikaanse CMO.com hebben hiervoor een handig overzicht gemaakt, hun Guide to the Social Media Landscape. Echter is het origineel niet meer helemaal up-to-date en ook niet toegespitst op de Nederlandse markt. Daarom heeft PauwR het overzicht vertaald, geactualiseerd en bewerkt voor de Nederlandse markt en stellen we dit nu exclusief voor onze Facebook fans beschikbaar.

Wanneer je niet in het bezit bent van een Facebook account kun je de download binnenkort ook verkrijgen via onze Twitter account, die je kunt volgen via www.Twitter.com/PauwR.

UPDATE 13-1-2011: De download van het Social Media Landschap is nu ook als gratis download beschikbaar via onze site!

 

No votes yet.
Please wait...
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *