GlazenHuisEindhoven.nl ondersteunt Serious Request

glazen-huis-eindhoven-djsAls bedrijf neem je actief deel aan de maatschappij en heb je dus een maatschappelijke verantwoordelijkheid. Aan ieder bedrijf is het om te beslissen hoe men daar mee omgaat. PauwR heeft besloten hier actief mee om te gaan, onder andere door jaarlijks een donatie aan een goed doel te doen. Dat goede doel is dit jaar Serious Request. We wilden deze jaarlijkse actie van 3FM ook steunen met onze kennis en kunde en hebben daarom een speciale site in het leven geroepen die moet bijdragen aan de opbrengst van Serious Request 2010: www.GlazenHuisEindhoven.nl.

Op www.glazenhuiseindhoven.nl, gebouwd door Flashpoint, besteden we aandacht aan een aantal van de vele acties die rondom Serious Request worden georganiseerd. En dan met name de acties waarmee je via jouw deelname kunt helpen de opbrengst te verhogen, bijvoorbeeld door een bericht te retweeten, een bedrijf te volgen op Facebook of een spelletje te spelen.

De site ontvangt dagelijks honderden bezoekers en dat aantal stijgt snel sinds afgelopen zaterdag het Glazen Huis Eindhoven echt geopend is. Wij hebben onze kennis van zoekmachineoptimalisatie ingezet om de site snel bovenaan de zoekresultaten te laten verschijnen op relevante zoektermen die met het Glazen Huis te maken hebben. En dat is aardig gelukt.

In een latere post zullen we terugkomen op de manier waarop we dit project hebben aangepakt en wat de uiteindelijke resultaten zijn geweest. Voor nu is het het belangrijkst dat iedereen de actie steunt en de DJ’s helpt om zoveel mogelijk geld op te halen voor het Rode Kruis en de Stille Ramp van dit jaar, weeskinderen door AIDS.

Steun ook Serious Request 2010 en bezoek GlazenHuisEindhoven.nl!

P.S. We hebben alvast geshopt in de Serious Request Shop en geven 5 (inmiddels uitverkochte!) Serious Request Mutsjes weg aan onze Facebook fans. Kans maken op zo’n übercoole warme muts? Word dan nu fan van PauwR op Facebook!

muts-serious-request-2010

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.