AdMarkt Mini’s houden op te bestaan

AdmarktMarktplaats stopt per 1 januari 2011 met AdMarkt Mini’s. AdMarkt Mini’s zijn een soort ‘Google Ads (AdWords)’ advertenties die op basis van zoektermen verschijnen boven de eigenlijke Marktplaats advertenties (zie hieronder). De Mini’s werden op 15 september 2009 gelanceerd en met name bureau’s (waaronder PauwR) konden hier in het begin gebruik van maken om te adverteren op basis van zoekopdrachten op Marktplaats.

Marktplaats is een interessant podium voor adverteerders, omdat er dagelijks meer dan 1,8 miljoen mensen korte of langere tijd rondsurft. Op zoek naar tweedehands spullen, maar steeds vaker ook op zoek naar nieuwe producten en diensten (ca. 40%). Marktplaats lanceert op 1 januari een nieuwe interface voor AdMarkt Topadvertenties. Dit programma zal de komende tijd verder ontwikkeld worden. Topadvertenties zijn advertenties die altijd bovenaan staan en waarbij je betaalt per klik naar de advertentie óf naar je website.

Wie nog een AdMarkt Mini campagne heeft lopen kan tot en met 30 december een uitdraai van zijn resultaten maken. De eerste twee weken van januari kun je niet inloggen in het AdMarkt mini advertentiesysteem. Daarna kan dat weer wel, maar alleen om de resultaten uit het verleden te bekijken. De advertenties zijn dan niet meer actief. Je hoeft hier verder geen actie op te ondernemen, advertenties worden vanzelf niet meer zichtbaar op Marktplaats.

Marktplaats_admarkt_mini

Meer weten over professioneel adverteren op Marktplaats? Neem vrijblijvend contact op met één van onze specialisten.

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.