Sta op tegen kanker TV-show groot succes

closeDeze post is 9 jaar, 4 maanden en 22 dagen geleden gepubliceerd, waardoor het mogelijk is dat sommige cijfers, feiten of functies inmiddels zijn verouderd. Houd hier rekening mee bij het lezen en/of reageren op dit artikel. Ga voor actuele artikelen naar de homepage van de PauwR Blog

sta-op-tegen-kankerDe TV-show ‘Sta op tegen kanker’ die woensdagavond werd uitgezonden op Nederland 1, is een groot succes geworden voor KWF Kankerbestrijding. Meer dan 1 miljoen kijkers en, belangrijker nog, een tussenstand van ruim 35.000 nieuwe donateurs! Als strategisch partner van KWF Kankerbestrijding op het gebied van zoekmachinemarketing, draagt PauwR zorg voor de juiste inzet van onder andere Google Ads (AdWords) en het Google Display Netwerk om zoveel mogelijk mensen te wijzen op de TV uitzending en de speciale website.

Heeft u de uitzending gemist, kijk dan zaterdagmiddag 13 november om 15.00 uur naar de herhaling op Nederland 1 of bekijk de TV show online. Wilt u direct donateur van KWF Kankerbestrijding worden, meld u dan nu aan via de website IkStrijdMee.nl!

No votes yet.
Please wait...
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *