Google Certified Partner status uitgebreid

Adwords_certified_partner-MailEnkele maanden geleden introduceerde Google een nieuwe certificering als opvolger van de kwalificatie ‘Google Qualified Company’. De ‘Google Ads (AdWords) Certified Partner’ status moet een nog duidelijker onderscheid bieden tussen professionele bureaus en de minder serieuze partijen. Vanaf de start van het programma voldoet PauwR al aan de eisen voor deze certificering, de afgelopen maanden hebben we hard gewerkt om deze verder uit te breiden.

Negen medewerkers van PauwR voldoen nu aan de strenge eisen voor het behalen van de Google Ads (AdWords) Certified Professional status. Hiervoor is een basisexamen en een expertexamen vereist. De drie beschikbare expertexamens zijn allemaal door minimaal twee verschillende medewerkers behaald, zodat ‘alle posities dubbel bezet zijn’.  Van de Certified Partners in Nederland is PauwR momenteel de enige die dit heeft bewerkstelligd.

Mede-eigenaar Pieter Voogt merkt op dat zijn klanten, waaronder de gemeente Tilburg, KWF Kankerbestrijding en online verzekeraar Verzekeruzelf.nl, veel waarde hechten aan deze certificering. “Het is een objectieve maatstaf van de kennis en continuïteit die een internetmarketingbureau kan bieden. De eisen en het niveau van de examens zijn dermate hoog, dat er een duidelijk onderscheid kan worden gemaakt tussen de verschillende online marketing bureaus. Bovendien is de status van elk bureaus online op te zoeken en te controleren.”

Bekijk hier de Google Ads (AdWords) Certified Partner status van PauwR en PauwRPlay

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.