Google Ads (AdWords) Certified Partner status uitgebreid

closeDeze post is 9 jaar, 7 maanden en geleden gepubliceerd, waardoor het mogelijk is dat sommige cijfers, feiten of functies inmiddels zijn verouderd. Houd hier rekening mee bij het lezen en/of reageren op dit artikel. Ga voor actuele artikelen naar de homepage van de PauwR Blog

Enkele maanden geleden introduceerde Google een nieuwe certificering als opvolger van de kwalificatie ‘Google Qualified Company’. De ‘Google Ads (AdWords) Certified Partner’ status moet een nog duidelijker onderscheid bieden tussen professionele bureaus en de minder serieuze partijen. Vanaf de start van het programma had PauwR Internetmarketing uit Tilburg deze status al in bezit, de afgelopen maanden is hard gewerkt deze verder uit te breiden.

Lees verder op de PauwR Blog

No votes yet.
Please wait...
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *