Uitbreiding team PauwR

Om ons snel groeiende klantenbestand goed te kunnen blijven bedienen, is op 6 juni onze nieuwe collega Tasmara van Loon fulltime in dienst getreden als Internet Marketeer. Tasmara heeft jarenlange ervaring in deze functie bij verschillende bedrijven en bureaus. Zij zal zich dan ook direct voor een aantal klanten gaan bezighouden met SEA, SEO en Social Media Marketing.

Daarnaast begint per half augustus onze collega Lies Jansen aan een fulltime functie als Internet Marketeer. Lies vervult die functie al twee jaar parttime, maar gaat na afronding van de master Leisure Studies aan de Universiteit van Tilburg fulltime aan de slag met zoekmachinemarketing, bannering en retargeting en Social Media Marketing voor een uitgebreide klantenkring.

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.