Uitkomsten onderzoek Sportmarketing vs. Internet

closeDeze post is 9 jaar, 10 maanden en 6 dagen geleden gepubliceerd, waardoor het mogelijk is dat sommige cijfers, feiten of functies inmiddels zijn verouderd. Houd hier rekening mee bij het lezen en/of reageren op dit artikel. Ga voor actuele artikelen naar de homepage van de PauwR Blog

De sportbranche laat nog veel kansen liggen op het gebied van sportmarketing door nog weinig gebruik te maken van het medium internet. Dat blijkt uit onderzoek dat PauwR / PauwRPlay vandaag heeft gepubliceerd.

Klik hier voor het volledige onderzoek Sportmarketing vs. Internet

No votes yet.
Please wait...
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *