PauwRPlay: Online sportmarketing

logo-pauwrplay-sloganVandaag lanceren we met trots ons nieuwe merk dat zich geheel richt op online sportmarketing: PauwRPlay! Tegelijk publiceren we de resultaten van ons onderzoek ‘Sportmarketing vs. Internet’, waaraan een groot deel van de Nederlandse professionele sportwereld heeft meegewerkt. Op www.pauwr.nl/sportmarketing-vs-internet vindt u de uitkomsten van dit onderzoek.

Uit het onderzoek blijkt dat veel bedrijven en organisaties werkzaam in de sport, voor hun marketing nog weinig gebruik maken van het medium internet, terwijl dit met name ook voor hen enorme kansen biedt. PauwR heeft stevige wortels in de sportbranche, mede doordat zowel één van de oprichters als vijf medewerkers een studie ‘Sporteconomie’ hebben afgerond. Inmiddels is PauwRPlay al voor diverse organisaties en bedrijven in de sport actief in het verkennen van de mogelijkheden van online marketing en het opzetten en beheren van online campagnes.

Lees meer over PauwRPlay en het onderzoek Sportmarketing vs. Internet op de website van PauwR.

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.