PauwRPlay: Online sportmarketing

closeDeze post is 10 jaar, 1 dag geleden gepubliceerd, waardoor het mogelijk is dat sommige cijfers, feiten of functies inmiddels zijn verouderd. Houd hier rekening mee bij het lezen en/of reageren op dit artikel. Ga voor actuele artikelen naar de homepage van de PauwR Blog

logo-pauwrplay-sloganVandaag lanceren we met trots ons nieuwe merk dat zich geheel richt op online sportmarketing: PauwRPlay! Tegelijk publiceren we de resultaten van ons onderzoek ‘Sportmarketing vs. Internet’, waaraan een groot deel van de Nederlandse professionele sportwereld heeft meegewerkt. Op www.pauwr.nl/sportmarketing-vs-internet vindt u de uitkomsten van dit onderzoek.

Uit het onderzoek blijkt dat veel bedrijven en organisaties werkzaam in de sport, voor hun marketing nog weinig gebruik maken van het medium internet, terwijl dit met name ook voor hen enorme kansen biedt. PauwR heeft stevige wortels in de sportbranche, mede doordat zowel één van de oprichters als vijf medewerkers een studie ‘Sporteconomie’ hebben afgerond. Inmiddels is PauwRPlay al voor diverse organisaties en bedrijven in de sport actief in het verkennen van de mogelijkheden van online marketing en het opzetten en beheren van online campagnes.

Lees meer over PauwRPlay en het onderzoek Sportmarketing vs. Internet op de website van PauwR.

No votes yet.
Please wait...
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *