Twinkle artikel over klikfraude m.m.v. PauwR

Twinkle-klikfraude-april2010-PauwR-1In Twinkle magazine van deze maand staat een uitgebreid artikel over klikfraude. Met klikfraude wordt het probleem van frauduleuze kliks in Google bedoeld, met als doel de uitgever van een website (onterecht) hogere inkomsten uit Google AdSense te laten genereren. Pieter Voogt van PauwR heeft aan dit artikel meegewerkt als expert vanuit de internetmarketingbureaus.  Zijn visie hierop is duidelijk, namelijk dat het niet zo’n vaart loopt met klikfraude in Nederland. “Ieder voordeel heeft zijn nadeel. Juist omdat online marketing zo uitstekend meetbare resultaten voortbrengt, worden veel zaken overdreven geanalyseerd. Voor een tv-commercial betaal je ook als de kijker naar het toilet gaat.” Lees het hele artikel via onze Flickr account, pagina 1 en pagina 2.

UPDATE: Het artikel staat nu ook online op de site van Twinkle Magazine.

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.