Waarom Social Media ook alweer zo groot worden (/zijn)

closeDeze post is 10 jaar, 1 maand en geleden gepubliceerd, waardoor het mogelijk is dat sommige cijfers, feiten of functies inmiddels zijn verouderd. Houd hier rekening mee bij het lezen en/of reageren op dit artikel. Ga voor actuele artikelen naar de homepage van de PauwR Blog

Wilt u nu wel eens zelf weten wat er allemaal aan de hand is op het gebied van Social Media? Waarom iedereen daar zo de mond van vol heeft? Waarom iedereen het erover heeft dat Social Media Marketing ‘the next big thing’ is? Bekijk dan onderstaande video en u bent helemaal op de hoogte. Dan hoeft u het alleen nog maar even in de praktijk te brengen …

No votes yet.
Please wait...
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *