Steun KWF Kankerbestrijding ook tijdens het WK Voetbal

Steun KWF Kankerbestrijding, ook tijdens het WK Voetbal
Initiatiefnemer Rob van den Hout uit Tilburg brengt tijdens het WK voetbal in Zuid-Afrika sport en kanker samen. Hij doet dat via de website www.wkzuidafrika.com.  Deze site, opgezet samen met de Tilburgse bedrijven GJ-R, PauwR en Frijters-Vormgeving, zal voor de voetballiefhebber de ideale startpagina zijn in aanloop naar en gedurende het WK. Bovendien wordt er op deze site geld gegenereerd voor KWF Kankerbestrijding.
Kankerpatiënt Rob van den Hout vertelt: “Het blijkt dat sporten tijdens het herstellen van kanker ontzettend belangrijk is. Het trainen onder begeleiding en de sociale contacten tijdens het sporten zijn een enorme toegevoegde waarde. Ondanks de ziekte en het zware herstel heb ik altijd genoten van de sport. Mijn motto is: Life is too short to be afraid, step into the sun.”
Opbrengsten KWF
Via de website zijn er meerdere manieren om KWF te steunen. Vanzelfsprekend wordt rechtstreekse donatie via de digitale collectebus zeer gewaardeerd. Bedrijven kunnen zich als sponsor aan de website verbinden door een link te plaatsen. Op een drukbezochte website, en dat is tenslotte de verwachting, betekent dit voor deze sponsoren meer hits en naamsbekendheid. Tevens gaat er een deel van de opbrengst van de WK-voetbalpool op www.wkzuidafrika.com direct naar KWF.
Voor de voetballiefhebber
Zowel voor als tijdens het WK zal www.wkzuidafrika.com een van de meest complete WK-sites zijn. De site krijgt gedurende het toernooi structureel de laatste updates. Zodoende zijn alle uitslagen, standen, scores, nieuwsberichten en alle andere feiten tijdens het WK direct voorhanden. Op de site is er via een Community de mogelijkheid groepen aan te maken, vrienden uit te nodigen en berichten te verzenden.

Logo_wk_zuidafrika_comInitiatiefnemer Rob van den Hout uit Tilburg brengt tijdens het WK voetbal in Zuid-Afrika sport en kanker samen. Hij doet dat via de website www.wkzuidafrika.com.  Deze site, opgezet samen met de Tilburgse bedrijven GJ-R, PauwR Internetmarketing en Frijters-Vormgeving, zal voor de voetballiefhebber de ideale startpagina zijn in aanloop naar en gedurende het WK. Bovendien wordt er op deze site geld gegenereerd voor KWF Kankerbestrijding.  

Kankerpatiënt Rob van den Hout vertelt: “Het blijkt dat sporten tijdens het herstellen van kanker ontzettend belangrijk is. Het trainen onder begeleiding en de sociale contacten tijdens het sporten zijn een enorme toegevoegde waarde. Ondanks de ziekte en het zware herstel heb ik altijd genoten van de sport. Mijn motto is: Life is too short to be afraid, step into the sun.”

Opbrengsten KWF
Via de website zijn er meerdere manieren om KWF te steunen. Vanzelfsprekend wordt rechtstreekse donatie via de digitale collectebus zeer gewaardeerd. Bedrijven kunnen zich als sponsor aan de website verbinden door een link te plaatsen. Op een drukbezochte website, en dat is tenslotte de verwachting, betekent dit voor deze sponsoren meer hits en naamsbekendheid. Tevens gaat er een deel van de opbrengst van de WK-voetbalpool op www.wkzuidafrika.com direct naar KWF. Er is ook een link met de website www.ikstrijdmee.nl waar donateurs zich kunnen aanmelden en waar voor elke donateur een bedrag naar KWF Kankerbestrijding gaat.

Zowel voor als tijdens het WK zal www.wkzuidafrika.com een van de meest complete WK-sites zijn. De site krijgt gedurende het toernooi structureel de laatste updates. Zodoende zijn alle uitslagen, standen, scores, nieuwsberichten en alle andere feiten tijdens het WK direct voorhanden. Op de site is er via een Community de mogelijkheid groepen aan te maken, vrienden uit te nodigen en berichten te verzenden.

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.