Onderzoek Sportmarketing vs. Internet

closeDeze post is 10 jaar, 20 dagen geleden gepubliceerd, waardoor het mogelijk is dat sommige cijfers, feiten of functies inmiddels zijn verouderd. Houd hier rekening mee bij het lezen en/of reageren op dit artikel. Ga voor actuele artikelen naar de homepage van de PauwR Blog

In samenwerking met Fontys Economische Hogeschool Tilburg doet PauwR Internetmarketing onderzoek naar het gebruik van internetmarketing door organisaties die actief zijn in de sportbranche of daaraan gerelateerd zijn, zoals sponsors en partners.
Meer informatie over het onderzoek en de mogelijkheid om hieraan deel te nemen vindt u op onze PauwR Blog

No votes yet.
Please wait...
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *