Google Ads (AdWords) Bureaugids alleen nog voor randstad

Bureaugids-Google-AdWords-PauwR-BlogIn kleine kring was het al een tijd geleden aangekondigd, maar onlangs lanceerde Google dan eindelijk de Bureaugids Google Ads (AdWords). Google geeft hiermee voor het eerst een overzicht van bureaus met de Google Ads (AdWords) Qualified Company status. De bureaugids is zeker nog niet compleet, vooralsnog kan men alleen nog kiezen uit bureaus uit Amsterdam uit Rotterdam. En dat is merkwaardig omdat de online bureauwereld, in tegenstelling tot de traditionele reclamebureaus, lang niet enkel geconcentreerd zijn in de randstad.

Enkele van de grootste bureaus zijn gevestigd in Almere (Traffic-Builders), Groningen (Traffic4u, ook een vestiging in Amsterdam), Arnhem (Onetomarket) en Nijmegen (Checkit). Deze zijn dus vooralsnog niet te vinden in de Google Ads (AdWords) Bureaugids. Brabant is sterk vertegenwoordigd in de online marketing, daar zijn onder andere Tribal IM (Den Bosch, ook een vestiging in Amsterdam), BlueMango (Eindhoven), Yonego (Breda) en PauwR Internetmarketing (Tilburg) bureaus met een Qualified Company status.

De Bureaugids is door Google opgezet om adverteerders te helpen het juiste bureau te vinden voor het opzetten en beheren van hun Google Ads (AdWords) campagne. De eisen die men kan invullen bij een zoektocht naar een bureau zijn vooralsnog beperkt. Alleen de plaats (Amsterdam en Rotterdam) en het verwachtte maandelijkse AdWords budget zijn criteria waarop kan worden gezocht. Dat is wellicht ook de reden dat Google zelf nog weinig ruchtbaarheid heeft gegeven aan de AdWords Bureaugids.

Wel stuur Google op dit moment e-mail naar bedrijven die hun AdWords account hebben geannuleerd, met de boodschap dat ze deze wellicht weer willen activeren met behulp van een professioneel bureau. Daarbij sturen ze ook een code voor 70 euro gratis AdWords advertentietegoed (zie hieronder). Hopelijk wordt de AdWords Bureaugids snel aangevuld met alle Qualified Companies, zodat er weer een ‘level playing field’ ontstaat’.

Bureaugids-Google-AdWords-PauwR-Blog002

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
2 antwoorden
 1. Arthur
  Arthur zegt:

  Hello There. I found your blog using msn. This is an extremely well written article. I will be sure to bookmark it and return to read more of your useful information. Thanks for the post. I’ll certainly comeback.

  No votes yet.
  Please wait...
  Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
  Beantwoorden

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] bureaus. Dit is overigens niet hetzelfde als de ‘Google Bureaugids’ waar we onlangs over schreven. Het doel is echter hetzelfde, namelijk aan de hand van een aantal criteria het juiste bureau […]

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.