Nieuwe medewerker

closeDeze post is 10 jaar, 1 maand en 15 dagen geleden gepubliceerd, waardoor het mogelijk is dat sommige cijfers, feiten of functies inmiddels zijn verouderd. Houd hier rekening mee bij het lezen en/of reageren op dit artikel. Ga voor actuele artikelen naar de homepage van de PauwR Blog

Ter versterking van ons team is op 15 februari Gerard Rathenau begonnen als internetmarketeer bij PauwR. Gerard is een ervaren internetmarketeer met afgeronde NIMA-A en -B opleidingen en ervaring in het werkveld. Zijn kennis en ervaring zal hij snel uitbreiden in dienst bij PauwR, waar hij gaat werken aan het optimaliseren van AdWords campagnes en analyseren en adviseren op het gebied van website analytics.

No votes yet.
Please wait...
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *