Onderzoek PauwR: Webdesigners en reclamebureaus doen weinig met internetmarketing

webdesignersWebdesigners en reclamebureaus blijken zich niet massaal te begeven op het gebied van internetmarketing. Er zijn maar weinig bedrijven in deze branches die medewerkers in dienst hebben die dagelijks met internetmarketing bezig zijn. Dit blijkt uit een onderzoek dat PauwR heeft uitgevoerd onder een groot aantal bedrijven. De resultaten van het onderzoek vindt u op de PauwR website.

De resultaten zijn op zich niet schokkend. Veel bedrijven die zich bezighouden met het bouwen van websites hebben voornamelijk technische en creatieve medewerkers in dienst, programmeurs en ontwerpers. Een marketeer ontbreekt vaak en dat is in alle gevallen degene die zich met internetmarketing zou moeten bezighouden.

Veel ‘webbouwers’ kiezen er dan ook voor om een samenwerking met een gespecialiseerd internetmarketingbureau aan te gaan en op die manier hun klanten toch een volledig dienstenpakket te kunnen aanbieden. PauwR heeft voor deze bedrijven een uitgebreid partnerprogramma opgezet  en streeft ernaar voor al deze partners het mes aan drie kanten te laten snijden, zodat zowel de partner, PauwR en met name hun gezamenlijke klanten voordeel hebben bij deze samenwerking.

Neem vrijblijvend contact op met Pieter of Joris voor meer informatie over het PauwR Partnerprogramma.

BEKIJK HIER DE ONDERZOEKSRESULTATEN >>

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.