Op vakantie vanaf websites

Nieuwe sites voor vakanties vanaf buitenlandse luchthavens

Weeze_screenshotVanaf vandaag zijn er drie nieuwe websites waarop je je vakantie kunt boeken met vertrek vanaf een buitenlandse (regionale) luchthaven. Voor vakanties vanaf de luchthavens Weeze Airport (Niederrhein), Dusseldorf Airport en Brussel Airport (Zaventem) kan men voortaan terecht op de gespecialiseerde websites www.opvakantievanafweeze.nl, www.opvakantievanafdusseldorf.nl en www.opvakantievanafbrussel.nl. PauwR is nauw betrokken bij de ontwikkeling en natuurlijk de marketing van deze ‘Opvakantievanaf‘ website.

De drie nieuwe sites zijn zusjes van vier reeds bestaande websites voor vakanties vanaf Eindhoven Airport, Groningen Airport Eelde, Maastricht Aachen Airport en Rotterdam Airport. Vanaf 2005 richt Reisburo Disma zich met deze websites op de groeiende groep vakantiegangers die wil vertrekken vanaf een regionale luchthaven in de buurt en hiermee de nadelen van Schiphol zoals hoge parkeertarieven, files en lange wachttijden, willen vermijden. Met de nieuwe websites bediend Disma de vakantiegangers die hun heil over de grens zoeken in Duitsland of België. Op Weeze Airport is nu al de helft van het aantal vakantiegangers afkomstig uit Nederland.

PauwR verzorgt voor al deze websites zowel de offline marketing als de affiliatemarketing, AdWords campagne, zoekmachineoptimalisatie, linkbuilding en de conversieoptimalisatie. Voor de affiliatemarketing werken we samen met Daisycon, Tradetracker en Cleafs. De websites zijn gebouwd door Pyton, het bedrijf achter de bekende boekingsmodule Waverunner.

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.