Google Kondigt “Click-to-Call” Aan

mobile-adsOnlangs stelde Google haar adverteerders op de hoogte van een aankomende nieuwe optie voor het plaatsen van advertenties op webpagina’s die bekeken worden op mobiele telefoons. De nieuwe “click-to-call” advertenties kunnen zoals gebruikelijk aangemaakt en beheerd worden via Google Ads (AdWords). Nieuw is echter de mogelijkheid om een telefoonnummer op te nemen bij de advertentie, waarmee mobiele gebruikers de mogelijkheid krijgen eenvoudig te bellen naar het adverterende bedrijf, simpelweg door te klikken op het gepubliceerde telefoonnummer.

Adverteerders zullen per oproep betalen, gelijk aan het “per klik” betalen van reguliere advertenties. Hiermee komen adverteerders eenvoudig in contact met geïnteresseerde leads. Met het sterk groeiende aantal mobiele internetgebruikers biedt deze innovatieve manier van adverteren grote kansen voor nieuwe en bestaande Google Ads (AdWords) adverteerders!

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.