Golfen met Pieter Voogt

Prisedeau_artikel_winter_2010In het magazine ‘Prise D’eau Golf & Business’ van winter 2009 / 2010 staat een uitgebreid interview met Pieter Voogt, mede-eigenaar van PauwR Internetmarketing en Business Member bij Prise D’eau Golf. Voor het interview kreeg Pieter een videoles van ‘Teaching Pro van het JaarHans Berkhout, headpro bij Prise D’eau Golf. Het interview handelt met name over de kracht van Google Ads (AdWords) en hoe PauwR dit heeft ingezet om meer bezoekers naar de site van Prise D’eau Golf te leiden. Het resultaat van de les van Hans Berkhout is overigens dat de swing van Pieter nu meer ‘power‘ heeft ;-)

Lees het hele artikel via onze Flickr pagina

(Tekst en foto’s: Ingrid Roets, BEATO)

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.