We gaan verhuizen!

willem-ii-straat-45a-PauwRVanaf het begin van ons bestaan in 2003 is PauwR, zeer naar tevredenheid, gehuisvest in Villa Media. Gezien onze groei in met name de afgelopen jaren, zijn wij op zoek gegaan naar een eigen onderkomen en dat hebben we gevonden! Vanaf medio februari zullen we, samen met ons zusterbedrijf, een eigen pand betrekken in de Tilburgse binnenstad. Het nieuwe PauwR kantoor bevindt zich in de nabijheid van het Centraal Station en bijna letterlijk op een steenworp afstandde drukste winkelstraat van Tilburg.

Met eigen parkeerplaatsen, een eigen fietsenstalling en het openbaar vervoer op korte loopafstand voldoen we in ruime mate aan de eisen van bereikbaarheid voor onze klanten en natuurlijk onze medewerkers. Met deze nieuwe locatie hebben we de voorwaarden geschapen waarin we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn en zijn we voorbereid op een verdere gezonde groei van PauwR. We hopen onze klanten en relaties snel een keer te mogen ontvangen aan de Willem II-straat 45A in Tilburg, alvast tot ziens!

Grotere kaart weergeven

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
1 antwoord
 1. Paul
  Paul zegt:

  Ik zoek nog een aantal leuke foto’s voor op de website http://www.verhuizingamsterdam.nl Met name iets over het parkeren van een verhuiswagen in de drukke binnenstad lijkt mij leuk. Wie kan mij helpen?

  Alvast bedankt. Groet, Paul

  No votes yet.
  Please wait...
  Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.