Onze kerstwens

closeDeze post is 10 jaar, 3 maanden en 17 dagen geleden gepubliceerd, waardoor het mogelijk is dat sommige cijfers, feiten of functies inmiddels zijn verouderd. Houd hier rekening mee bij het lezen en/of reageren op dit artikel. Ga voor actuele artikelen naar de homepage van de PauwR Blog

Ook dit jaar heeft PauwR ervoor gekozen om in plaats van kerstpakketten of cadeaus een donatie te doen aan een goed doel. Deze keer hebben we het ‘One Laptop Per Child‘ project ondersteund. Klanten en relaties hebben een kerstkaart ontvangen met daarop een website adres, waar meer te zien en te lezen is over dit project.

No votes yet.
Please wait...
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *