Logo KvK

Seminar Internetmarketing met KvK

De afgelopen jaren heeft PauwR sprekers geleverd voor een aantal edities van het seminar ‘Ondernemen op Internet’ die de Kamer van Koophandel organiseerde in onder meer Den Bosch, Eindhoven en Tilburg. Deze samenwerking krijgt een uitgebreid vervolg met het seminar ‘Internetmarketing’ dat vanaf april 2009 op de seminar agenda van de Kamer van Koophandel staat.

PauwR zal dit seminar geheel zelf invullen met diverse sprekers. Tijdens het seminar Internetmarketing lichten de internetmarketeers van PauwR uitgebreid toe wat de mogelijkheden zijn van zoekmachinemarketing (Google Adwords) en zoekmachineoptimalisatie (SEO) voor úw bedrijf. Ook lichten zij andere online marketingmethoden toe zoals affiliatemarketing, adverteren op marktplaats en social media. Ten slotte laten zij zien hoe u van al deze inspanningen perfect de resultaten kunt meten met bijvoorbeeld Google Analytics. Een seminar voor iedereen die meer uit zijn website wil halen.

Lees meer over de KvK Seminars.

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.