Positieve reacties op seminar Zoekmachinemarketing

seminar_zoekmachinemarketing_PauwR_18-11-2009Het seminar ‘Zoekmachinemarketing’ dat PauwR woensdag 18 november organiseerde in het Koning Willem II-stadion in Tilburg, is wederom zeer positief ontvangen door de ruim 30 aanwezigen. Van 13.30 uur tot 17.00 werden zij door Polle en Pieter op de hoogte gebracht van de mogelijkheden van zoekmachineoptimalisatie, zoekmachine adverteren en webanalytics.

De heersende griepgolf gooide voor een aantal deelnemers roet in het eten, zij konden er helaas niet bij zijn. De aanwezigen deden ieder hun eigen duit in het zakje door goede vragen te stellen die op hun eigen bedrijf en website van toepassing waren, waardoor de middag het gewenste interactieve karakter kreeg die het onderwerp recht doet. Met name de nieuwe ontwikkelingen als het adverteren in Google Streetview en de nieuwe features in Google Analytics werden gretig opgenomen.

De lange zit maakte het voor sommigen nodig om lichaam en geest de benodigde ‘boost’ te geven met de originele ‘PauwR Energy drank’ en na afloop was er voor iedereen een hapje en een drankje om de enorme hoeveelheid informatie van die middag te verwerken. Dit derde seminar van 2009 is het laatste van dit jaar. In 2010 zal PauwR wederom verschillende seminars organiseren om zodoende haar kennis te delen met geïnteresseerden, potentiële klanten en partners.

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.