PauwR schrijft mee aan boek Webdesign

closeDeze post is 10 jaar, 6 maanden en 15 dagen geleden gepubliceerd, waardoor het mogelijk is dat sommige cijfers, feiten of functies inmiddels zijn verouderd. Houd hier rekening mee bij het lezen en/of reageren op dit artikel. Ga voor actuele artikelen naar de homepage van de PauwR Blog

PauwR heeft een bijdrage geleverd aan het boek ‘Webdesign van concept tot realisatie’ van Hedwyg van Groenendaal.  De 3e volledig herziene druk van het boek, dat veel gebruikt wordt op diverse opleidingen, verscheen begin november en staat hoog in de Computerboek Top100. Lees meer over het boek en de bijdrage van PauwR op onze blog.

No votes yet.
Please wait...
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *