Nieuwe versie Google komt eraan

closeDeze post is 10 jaar, 4 maanden en 29 dagen geleden gepubliceerd, waardoor het mogelijk is dat sommige cijfers, feiten of functies inmiddels zijn verouderd. Houd hier rekening mee bij het lezen en/of reageren op dit artikel. Ga voor actuele artikelen naar de homepage van de PauwR Blog

google-caffeine-PauwR-blogDe ‘nieuwe versie’ van Google laat waarschijnlijk niet lang meer op zich wachten. De laatste maanden heeft Google een nieuwe architectuur van hun zoekmachine getest en vandaag meldt onder andere Mashable dat deze versie al live gaat op één van Google’s Datacenters. De nieuwe versie heet Google Caffeine (inmiddels dus offline)en zal waarschijnlijk sneller en accurater zijn, relevantere resultaten geven en meer websites en pagina’s indexeren.

Wat dit voor gevolgen heeft voor de posities in de zoekresultaten zullen we moeten afwachten, maar op basis van een ander (verbeterd) algoritme, zouden deze uiteraard ook beter moeten zijn dan de huidige resultaten.

No votes yet.
Please wait...
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *