Boek Webdesign van concept tot realisatie m.m.v. PauwR

boek-webdesign-PauwR-blogWe zijn er trots op dat we hebben mogen meewerken aan de 3e, volledig herziene versie van het boek ‘Webdesign van concept tot realisatie’ van Hedwyg van Groenendaal. PauwR, in de persoon van Pieter Voogt, is verantwoordelijk voor hoofdstuk 10.5 over zoekmachine adverteren. Het boek staat inmiddels hoog genoteerd in de verkoop Top 100 van Computerboek.nl. Op veel opleidingen is het boek al jaren ‘verplichte kost’.

Aan het boek werkten nog een aantal andere experts mee, zoals Ruben Timmerman (www.twitter.com/rubzie) die een interview geeft over Usability. Ook met Arthur Turksma  van TripTic is een interview opgenomen in het boek. In dit interview gaat Turksma in op het ontwikkelen van online concepten en het betrekken van de doelgroep daarbij. Verder werkten mee Stephen Hay van www.cinnamon.nl, Renske Dijk (www.mirabeau.nl), Harold Kuiper (www.terralemon.nl) en Norbert Breugelmans (www.triptic.nl). Mark Schoor sluit het boek af met de juridische aspecten van een website, waarmee hij dagelijks heeft te maken via zijn site www.juridischewebsitecheck.nl.

Het eindresultaat mag er dan ook zijn. Het is een prachtig en zeer waardevol boek geworden, vlot geschreven met zeer veel praktische tips en toepassingen en duidelijke afbeeldingen. We zijn blij dat we hieraan hebben kunnen bijdragen, te meer daar het onderwijs van dit moment op het gebied van online (marketing) in de regel ernstig tekort schiet. Hopelijk vult men dit tekort aan met het boek ‘Webdesign, van concept naar realisatie’ (via o.a. Computerboek.nl).

Titel: Webdesign van concept tot realisatie (3e editie)
Auteur: Hedwyg van Groenendaal
ISBN: 978 90 12 58137 0
Uitgever: Academic Service
Oktober 2009
Prijs: € 49,95

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
2 antwoorden
 1. Webdesign
  Webdesign zegt:

  Interessant! Wij gebruiken de voorgaande versie als basis voor onze klanten. Ga deze versie ook zeker kopen!

  Succes met de realisatie.

  No votes yet.
  Please wait...
  Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
  Beantwoorden
 2. Mennes
  Mennes zegt:

  Staat nu bij ons in de boekenkast! Een echte aanrader, gaat goed gedetailleerd in op het vak webdesign.

  No votes yet.
  Please wait...
  Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.