Regionale Ondernemersbeurs Tilburg uitgesteld

Logo_regionale_ondernemersbeurs_tilburgDe Regionale Ondernemersbeurs die op 21 en 22 oktober voor het eerst in Tilburg zou worden gehouden, wordt een half jaar uitgesteld. PauwR zou met een stand aanwezig zijn op de beurs én tekenen voor de zoekmachinemarketing van het netwerk evenement. Reden hiervoor is dat de locatie waar de beurs zou worden gehouden, de nieuwe sporthal T-Kwadraat in Tilburg, tijdens de beurs nog volop in ontwikkeling is en de bouwwerkzaamheden er dus nog niet zijn afgerond. Hierdoor ontstaat een situatie waarin de organisatie van de Regionale Ondernemersbeurs hun standhouders en gasten niet in de gewenste ambiance kan ontvangen. De Regionale Ondernemersbeurs is de opvolger van de Regio Business Dagen die jarenlang door OMG werden georganiseerd in o.a. het Willem II-stadion. De nieuwe data voor de beurs zijn 30 en 31 maart 2010.

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.