Yahoo Search Marketing niet meer in het Nederlands

closeDeze post is 10 jaar, 8 maanden en 25 dagen geleden gepubliceerd, waardoor het mogelijk is dat sommige cijfers, feiten of functies inmiddels zijn verouderd. Houd hier rekening mee bij het lezen en/of reageren op dit artikel. Ga voor actuele artikelen naar de homepage van de PauwR Blog

yahoo_search_marketing_nederlandsVanaf morgen zal de Nederlandse interface van Yahoo Search Marketing (YSM) niet meer beschikbaar zijn en is men voor Nederlands campagnes dus ook op de Engelse interface aangewezen. Inloggen kan dan voortaan via de “zeer gebruiksvriendelijke” URL: https://login31.marketingsolutions.yahoo.com/adui/signin/loadSignin.do?l=en_NL.

Yahoo is dus duidelijk aan het afbouwen en dat is logisch met het verdwijnen van YSM in het vooruitzicht, nu Yahoo en Microsoft onlangs hebben besloten samen verder te gaan. Voorlopig dient met YSM nog te gebruiken om te adverteren op de Nederlandse versie van Bing. Wanneer YSM precies verdwijnt is nog niet helemaal duidelijk, maar zeker is wel dat straks alleen Microsoft AdCenter overblijft als advertentieprogramma voor Yahoo en Microsoft voor wat betreft adverteren op basis van CPC (cost-per-click).

No votes yet.
Please wait...
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *