Yahoo Search Marketing niet meer in het Nederlands

yahoo_search_marketing_nederlandsVanaf morgen zal de Nederlandse interface van Yahoo Search Marketing (YSM) niet meer beschikbaar zijn en is men voor Nederlands campagnes dus ook op de Engelse interface aangewezen. Inloggen kan dan voortaan via de “zeer gebruiksvriendelijke” URL: https://login31.marketingsolutions.yahoo.com/adui/signin/loadSignin.do?l=en_NL.

Yahoo is dus duidelijk aan het afbouwen en dat is logisch met het verdwijnen van YSM in het vooruitzicht, nu Yahoo en Microsoft onlangs hebben besloten samen verder te gaan. Voorlopig dient met YSM nog te gebruiken om te adverteren op de Nederlandse versie van Bing. Wanneer YSM precies verdwijnt is nog niet helemaal duidelijk, maar zeker is wel dat straks alleen Microsoft AdCenter overblijft als advertentieprogramma voor Yahoo en Microsoft voor wat betreft adverteren op basis van CPC (cost-per-click).

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.