Sneller Nieuws Lezen met Google Fast Flip

Google Fast Flip is een nieuwe dienst uit Google Labs, de publieke ontwikkel- en testomgeving van Google. Fast Flip is een nieuwe manier om door nieuwsberichten heen te bladeren, waarbij de manier van browsen wel iets weg heeft van het lezen van een papieren magazine of krant. Google Fast Flip heeft een aantal leuke features:

  • Zeer snel door grote hoeveelheden nieuwsberichten browsen op 1 pagina
  • Mogelijkheid om nieuws gemakkelijk te beoordelen en te delen met vrienden
  • Gepersonaliseerde selectie van nieuwsberichten aangepast aan jouw voorkeur

Google heeft voor Fast Flip verschillende grote uitgevers aan zich weten te binden waarmee de advertentieopbrengsten van Fast Flip gedeeld zullen worden. Bekende namen zijn onder meer New York Times, Washington Post en Newsweek. Ook aan de mobiele gebruikers is gedacht, er is een speciale versie van Fast Flip geschikt voor Android-apparaten en iPhone gebruikers.

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.