Onderzoek: Hoe gaan webontwikkelaars om met zoekmachinemarketing?

The questionnaireOm erachter te komen hoe reclamebureaus en webdesigners omgaan met zoekmachinemarketing, hoever hun kennis reikt en of en hoe ze het aanbieden aan hun klanten, doet PauwR hiernaar onderzoek middels een uitgebreide enquete onder deze doelgroep. Behoort u tot de doelgroep, dan kunt u vanaf nu deelnemen aan dit onderzoek via www.pauwr.nl/enquete. 

Sinds de oprichting heeft PauwR al een groot aantal partners aan zich verbonden. Ondernemingen die hun klanten graag zoekmachinemarketing aanbieden, maar niet de expertise in huis hebben om dit zelf te realiseren.  Uitbesteding was voor hen een goede optie. Zo kunnen zij het wel aanbieden, maar hoeven ze er geen extra aandacht en tijd (= geld) aan te besteden. Onder deze partners een groot aantal webdesigners en reclamebureaus. Maar er zijn nog veel meer bedrijven actief op het gebied van bijvoorbeeld het ontwerpen en bouwen van internetsites, zoals:

  • Webdesignbureau
  • Webapplicatie ontwikkelaar
  • Reclamebureau
  • Ontwerpbureau
  • Grafisch vormgever
  • Copywriters
  • Marketingbureau

Van die bedrijven wil PauwR graag weten wat hun houding is ten opzichte van zoekmachinemarketing. Niet alleen voor PauwR is dit onderzoek interessant. Reclamebureaus en webdesigners kunnen zeker hun voordeel halen uit de onderzoeksresultaten.  Immers krijgen zij met de resultaten een goed beeld hoe bijvoorbeeld hun collega’s denken over zoekmachinemarketing en hoe zij hiermee omgaan. Als laatste wil PauwR met elk onderzoek ook graag bijdragen aan de professionalisering van de branche en zullen zij de resultaten dus ook aan collega zoekmachinemarketingbureaus aanbieden.

Bent u werkzaam voor een webdesignbureau, reclamebureau of anderszins betrokken bij het maken van websites of webapplicaties? Doe dan nu mee aan het onderzoek en vul de enquete in op www.pauwr.nl/enquete! Uw deelname wordt uiteraard beloond, lees er hier meer over.

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.