Sjef Kerkhofs neemt afscheid van PauwR

Onze collega Sjef Kerkhofs gaat ons bedrijf per 1 oktober verlaten. Sjef is al sinds 2003 actief binnen ons zusterbedrijf.  Vanaf 2006 heeft hij veel voor PauwR betekend. Eerst als Campaign Manager, later als Account Manager en natuurlijk als vaste spreker tijdens onze zoekmachinemarketing seminars en vertegenwoordiger van PauwR tijdens beurzen. We willen niet op de zaken vooruit lopen, dus bedanken voor zijn inzet doen we zeker nog op gepaste wijze als de tijd daar is. In de persoon van Joris Kock hebben we inmiddels een fulltime vervanger binnen de gelederen. Sjef heeft op zijn eigen weblog onderstaand artikel gepubliceerd over zijn naderende afscheid:

Met pijn in mijn hart afscheid nemen…of bestaat afscheid niet?

Het lastigste element van carrière maken is zondermeer het noodzakelijke afscheid dat je ook regelmatig zult moeten nemen. Zelf ondervind ik dat komende maand maar weer eens aan den lijve. Na enkele jaren terug al afscheid genomen te hebben van een vriendenteam bij mijn toenmalige magazijnfunctie voor de Albert Heijn is het nu wederom tijd om een ‘jeugdliefde’ te beëindigen.

Gezien mijn werkzaamheden voor StepFree, en mijn nieuwe aankomende functie als freelance docent, dreigde ik de focus een beetje teveel te verliezen. Daarom heb ik dan ook de keuze gemaakt per 1 oktober mijn dienstverband bij Internetmarketingbureau PauwR uit Tilburg te beëindigen.

Al jaren was ik betrokken bij het bedrijf PauwR. Al vanaf 2003 liep ik eerst als stagiair en later als parttimer rond op het kantoor van het zusterbedrijf Flashpoint. Je kunt dus met recht zeggen dat PauwR en Flashpoint een zeer belangrijke rol hebben gespeeld in mijn eerste jaren als ‘professional’. Door PauwR heb ik me kunnen ontwikkelen op het gebied van zoekmachinemarketing, iets wat mij enorm veel heeft opgeleverd.

Mijn taken bij PauwR bestonden uit campaignmanagement en later accountmanagement. Daarnaast was ik vaste spreker op de regionaal zeer bekende seminars van PauwR en vaste klant op beurzen. Middels deze post wil ik de directie van PauwR, Dave, Pieter en Coen hartelijk bedanken voor de geweldige jaren en de kansen die zij mij hebben geboden.

En om maar eens een quote aan te halen van Nederlands beroemste zanger: ‘Afscheid nemen bestaat niet’. En tja, als Marco iets zegt MOET het wel waar zijn…toch? Dit geldt dan ook zeker voor de samenwerking tussen PauwR en StepFree, aangezien we intensief als partners door zullen gaan.

Rest mij nogmaals iedereen bij PauwR te bedanken voor de mooie tijden en we gaan het afsluiten met een mooie borrel!

(Bron: www.sjefkerkhofs.nl)

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.