Artikel over Analytics in Twinkle m.m.v. PauwR

closeDeze post is 10 jaar, 7 maanden en 20 dagen geleden gepubliceerd, waardoor het mogelijk is dat sommige cijfers, feiten of functies inmiddels zijn verouderd. Houd hier rekening mee bij het lezen en/of reageren op dit artikel. Ga voor actuele artikelen naar de homepage van de PauwR Blog

pauwr_twinkle_analytics_rapporten_2In de Twinkle van deze maand staat onder meer een artikel met als titel ‘Niet te missen rapporten in Google Analytics’. Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met PauwR. Pieter heeft de rapporten uitgekozen en er uitleg bij gegeven. Het gaat om rapporten die veel informatie geven, maar die nog relatief onbekend zijn.

Het hele artikel kunt u lezen in de Twinkle (abonnement vanaf 33 euro per jaar, een must voor webwinkeliers) of op onze Flickr account: Pagina 1, Pagina 2.

UPDATE: Klik hier voor een link naar het artikel op de Twinkle site

No votes yet.
Please wait...
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *