Interview voor artikel in Twinkle Magazine

closeDeze post is 10 jaar, 8 maanden en 10 dagen geleden gepubliceerd, waardoor het mogelijk is dat sommige cijfers, feiten of functies inmiddels zijn verouderd. Houd hier rekening mee bij het lezen en/of reageren op dit artikel. Ga voor actuele artikelen naar de homepage van de PauwR Blog

Vandaag hadden we een vraaggesprek met Mark Verduin die een artikel aan het schrijven is voor Twinkle Magazine over Google Analytics in relatie tot webshops. Wij hebben hiervoor een aantal rapporten uitgelicht die eigenaren van een webshop kunnen gebruiken om hun website en het rendement daarvan te verbeteren. Erg leuk om aan mee te werken natuurlijk. Het artikel verschijnt in één van de volgende uitgaven en we zullen het uiteraard op deze plek posten als het zover is.

No votes yet.
Please wait...
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *