Youp volgen op Twitter: Onnavolgbaar

youp“Sinds ik een hor heb krijg ik de muggen niet uit mijn kamer”. Zie hier de op dit moment jongste publicatie van Neerlands beste cabaretier, Youp van het Hek. Hij zei dit niet in het theater, schreef dit niet in zijn column en vertelde het ook niet op TV. Hij ‘Twitterde’ het 7 uur geleden via www.twitter.com/youpvanthek

Sinds maart dit jaar heeft hij zo 178 hersenspinsels ‘gepubliceerd’. Youp gaat dus mee met zijn tijd. Al bereikt hij nu nog een klein publiek van, om precies te zijn, 3.092 mensen. Dat is namelijk het aantal ‘followers’ van de tweets van Youp. Naar verwachting zal dit aantal snel groeien, want hij laat elke dag zien dat hij zijn onnavolgbare genialiteit, spitsvondigheid en blik op de wereld ook in 140 tekens kan samenvatten.

En zo komt kwaliteit dus altijd bovendrijven, op welk medium dan ook. Entertainers vermaken mensen, via welk medium dan ook. En u kunt uw bedrijf, uw producten en diensten verkopen, via welk medium dan ook. Ook via Twitter dus, uiteindelijk.

Want als u echt iets te vertellen heeft, echt iets toe kunt voegen of echt een oplossing heeft voor andermans probleem, dan zult u ook ‘volgers’ krijgen. Mensen die uw producten kopen en dit doorvertellen. Mensen die uw website bezoeken en daar een link naartoe opnemen. Mensen die uw Twitter account volgen en daarover praten. Met u of met een ander. Maar er wordt over u gepraat. Maar alleen als u iets te melden heeft. Zorg daar dus voor!

Interpolis start morgen met Twitteren (lees meer). Aegon geeft via Twitter belastingadvies en met PauwR proberen wij vanaf vandaag regelmatig internetmarketing tips en adviezen te geven via www.twitter.com/pauwr.

Twitteren begint bij het vastleggen van uw bedrijfsnaam via www.twitter.com (gratis). Heeft u dat al gedaan? Anders Twittert misschien een ander straks onder uw naam! Bij Youp is dat trouwens niet het geval, zoals hij Twittert, dat kan alleen de echte. Benieuwd of het boek ‘De 500 beste Tweets van Youp’ rond de feestdagen bij de Bruna ligt in pocketformaat!

No votes yet.
Please wait...
Voting is currently disabled, data maintenance in progress.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.